Goedkope advocaat

Zoekt u een goedkope advocaat? Een goed en gedegen juridisch advies hoeft niet duur te zijn! Bij Gelre Advocaten krijgt u uitstekende rechtsbijstand voor een hele gunstige prijs.

Dienstverlening door het hele land

Per 1 mei 2019 is Gelre Advocaten gevestigd aan de Meipoortstraat 49 in Doesburg. Het kantoor biedt specialistische juridische dienstverlening aan op het gebied van Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Onderwijsrecht en Contractenrecht. Ook voor Subsidie zaken kunt u bij Gelre Advocaten terecht.

De dienstverlening van Gelre advocaten beperkt zich echter niet tot Doesburg en omstreken. Gelre Advocaten werkt door heel Nederland. Dit is mogelijk doordat Gelre Advocaten gebruik maakt van een geavanceerd CRM klantensysteem, waardoor de dienstverlening in hoofdzaak telefonisch en via de digitale weg gaat. Een afspraak bij de klant op locatie of op kantoor behoort uiteraard ook altijd tot de mogelijkheden. Een goedkope advocaat is daarom nu voor iedereen toegankelijk.

Tevreden klanten

Gelre Advocaten heeft één missie: tevreden klanten. Dat doet zij door de dienstverlening simpel te houden; een goede en gedegen oplossing voor een juridisch probleem tegen een relatief goedkoop tarief. Zij biedt u dus een goedkope advocaat voor uw juridische problemen.

Goedkoop uurtarief

Hoe houdt Gelre Advocaten de juridische dienstverlening goedkoop? Op de eerste plaats zijn onze advocaten gespecialiseerd op de vakgebieden waarin zij werkzaam zijn en hebben zij vele jaren ervaring. Zodoende kunnen zij bij een (ingewikkeld) juridisch probleem snel tot de kern doordringen en van daaruit naar een oplossing werken. Daardoor zijn ieder van de advocaten als een goedkope advocaat te kwalificeren.

Daarnaast is de administratieve en financiële afwikkeling van dossiers volledig geautomatiseerd, zodat er geen overheadkosten worden gemaakt. Er is dus geen kostbaar ondersteunend personeel nodig die het mogelijk maakt dat de advocaten hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daardoor besparen zij daarop flink op de exploitatiekosten van het advocatenkantoor. Dat merkt de klant omdat dit uiteindelijk in een significant lager uurtarief resulteert. Er wordt ook geen opslag voor kantoorkosten berekend. Daarom kan Gelre Advocaten haar dienstverlening goedkoper aanbieden dan te doen gebruikelijk is binnen de advocatuur. In sommige gevallen kan zelfs een fixed fee worden afgesproken, dan weet u gelijk waar u aan toe bent. Daarnaast streven onze advocaten er altijd naar te bewerkstelligen dat, waar mogelijk, de advocaatkosten door de wederpartij worden betaald. Een goedkope advocaat ligt met de komst van Gelre Advocaten binnen handbereik.

Ook toe aan een goedkope advocaat die uw juridische zaken goed behartigd? Neem contact met ons op en bespreek met onze advocaten wat de mogelijkheden zijn.

Gelre Advocaten is tijdens werkdagen van 9.00 tot 17:00 uur geopend. Op woensdag van 15:00 tot 17:00 uur kunt u terecht op het gratis juridisch spreekuur. Voor meer informatie kom langs of kijk op de website www.gelre-advocaten.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *