Advocatenkantoor in Gelderland

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Gelderland? Gelre Advocaten is stevig geworteld in Gelderland en gevestigd in Doesburg. Twee ervaren advocaten met een focus op tevreden cliënten. Als professioneel en dienstverlenend advocatenkantoor hanteren we betaalbare tarieven.

Arbeidsrecht

Gelre Advocaten heeft een zeer ruime ervaring in het arbeidsrecht. We treden als advocatenkantoor in Gelderland op, maar ook daarbuiten. Dit doen we voor zowel werkgevers als werknemers. Wij ondersteunen onze cliënten op diverse manieren met advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht.

Contractenrecht

Als vragen heeft over een contract, of een probleem met nakoming van een overeenkomst, dan bent u bij Gelre Advocaten aan het juiste adres. Wij staan zowel bedrijven als particulieren bij met dit soort geschillen. Dat geldt ook voor het toetsen of opstellen van een overeenkomst of algemene voorwaarden. Ook staan wij onze cliënten bij met incassozaken.

Onderwijsrecht

Het personeel dat werkzaam is in het onderwijs kent een eigen rechtspositie. Dit wijkt op belangrijke onderdelen af van het gewone arbeidsrecht, of ambtenarenrecht. Wij hebben een ruime ervaring met het onderwijsrecht.

Ambtenarenrecht

Het Ambtenarenrecht is volop in beweging. Het is zowel wat inhoud als het procesrecht anders dan het arbeidsrecht. Als u als ambtenaar vragen of problemen heeft, neem dan gerust contact op.

Subsidierecht

Het subsidierecht is complex. Met het verlenen van subsidies zijn doorgaans grote bedragen gemoeid. De belangen zijn groot bij het verkrijgen en behouden van een subsidie. Indien u geconfronteerd wordt met subsidiebesluit waar u zich niet in kunt vinden, neem dan tijdig contact met Gelre Advocaten op.

Advocatenkantoor in Gelderland

Wij staan u graag bij. Een groot deel van onze cliënten zijn te vinden in Gelderland, maar wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio of afstand. Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg voor de mogelijkheden. Of u nu ondernemer bent met een klein bedrijf, of bestuurder van een grote onderneming, wij staan aan u graag bij. Het maakt niet uit waar uw onderneming gevestigd is, of u woont.

Gelre Advocaten hanteert daarbij zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een betrokken advocatenkantoor. Wij werken snel en efficiënt. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *