Letselschade 


Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan vaak grote gevolgen hebben. Zeker als er sprake is van lichamelijk letsel. De eerste zorg gaat dan logischerwijs uit naar de medische behandeling en het verwerken van het trauma. Als er sprake is van blijvend en/of ernstig letsel heeft dit een grote impact en komt er veel op je af. Leren leven met de beperkingen die het gevolg zijn van het ongeval, is heel ingrijpend en vaak moeilijk te accepteren.

Lichamelijk letsel

Een ongeval met lichamelijk letsel kan daarnaast ook grote financiële gevolgen hebben. Daarbij valt te denken aan:

– medische kosten en / of hulpmiddelen die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar;

– reiskosten van en naar de medische behandelaar;

– noodzakelijke aanpassingen van de woning, noodzakelijke aanpassing van vervoer;

– hulp bij zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid;

– gederfd inkomen, enzovoort.

Zaken waar je in eerste instantie niet bij stil staat, kunnen voor flinke schadeposten zorgen.

Verhalen schade op derden

Als er sprake is van een bedrijfsongeval of het letsel is veroorzaakt door een derde in het verkeer, dan kun je waarschijnlijk de schade verhalen. Het is dan belangrijk om in een vroeg stadium een specialist letselschade in te schakelen.

Deskundig

Onze advocaten zijn specialisten letselschade. We kunnen je helpen met het claimen van jouw letselschade. Niet alleen zorgen wij voor een juiste aansprakelijkheidstelling maar we komen in een vroeg stadium bij je thuis om in kaart te brengen welke schadeposten geclaimd kunnen worden. Schade berekenen is immers maatwerk. Na een uitgebreide intake gaan we voor je aan de slag. Indien mogelijk vragen we gelijk om een voorschot.

Dienstverlening  met menselijke maat

Maar we doen meer dan dat. Samen kijken we welke zorg nog aanvullend kan worden ingezet om het herstel zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Soms is niet helemaal duidelijk welk letsel en welke schade het gevolg is van het ongeval. Ook daar helpen we je mee. We werken samen deskundigen, zoals bijvoorbeeld medische experts en arbeidsdeskundigen, die dat in kaart kunnen brengen en vervolgens maken we goede afspraken met de verzekeraar voor het uitkeren van de schade. Uiteraard zullen we ook niet voorbij gaan aan de impact die het ongeluk heeft op jou en je familie. Indien mogelijk claimen we ook smartengeld en voor de familie affectie- of shockschade.

Kosten dienstverlening

De kosten van onze dienstverlening wordt in geval van letselschade vaak volledig en direct vergoed door verzekeraar van degene die het ongeluk heeft veroorzaakt, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

We zijn er voor jou!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze advocaten. Onze specialisten letselschade leggen graag uit wat we voor je kunnen doen.

Arbeidsongevallen  | Verkeersongevallen