Arbeidsrecht: arbeidsrecht, onderwijsrecht, ambtenarenrecht


Gelre Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade. Wij zijn vanaf 1 mei 2019 gevestigd in Doesburg en stevig geworteld in Gelderland. Twee ervaren advocaten met een focus op tevreden cliënten. We houden het simpel: professionele dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij met alle zaken die verband houden met het arbeidsrecht, zoals het opstellen van overeenkomsten of ontslagzaken. Ook bent u bij Gelre Advocaten aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de afwikkeling van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval. Een werkgever is veelal aansprakelijk als een werknemer tijdens het werk schade oploopt. Wij kunnen u ondersteunen met het vaststellen van de aansprakelijkheid, het contact met de werkgever en aansprakelijkheidsverzekeraar, de re-integratie en het claimen van de letselschadevergoeding.

We zijn gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden. We doen niet alle soorten zaken, maar wat we doen, doen we goed. ‘gewoon goed’ dus.