Gelre Advocaten ondersteunt ondernemers met arbeidsrecht

Gelre Advocaten ondersteunt ondernemers met het arbeidsrecht. Heeft u als werkgever een (juridisch) probleem met uw werknemer? Laat u dan ontzorgen door professionals met ruime ervaring in het arbeidsrecht. Gelre Advocaten kan u op diverse manieren ondersteunen met advies en bijstand op het gebied van het arbeidsrecht.

Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg. Of u nu ondernemer bent met een klein bedrijf, of bestuurder van een grote onderneming, wij staan aan u graag bij. Het maakt niet uit waar uw onderneming gevestigd is. Gelre Advocaten ondersteunt ondernemers met arbeidsrecht door heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Wij werken snel en efficiënt. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Ondersteuning aan ondernemers

De gemiddelde ondernemer wil natuurlijk niets liever dan ondernemen en zit niet te wachten op problemen met het personeel. Die problemen zijn natuurlijk niet altijd te voorkomen. Uw onderneming kan veranderen, de markt kan veranderen en de financiële situatie dwingt soms tot ingrijpen. In die gevallen is het belangrijk dat u de juiste beslissing neemt en zich laat adviseren en ondersteunen.

Het is mogelijk dat u te maken krijgt met medewerkers die niet functioneren of zich misdragen. Dan is belangrijk dat u kunt ingrijpen en kunt sturen. Dit moet uiteraard wel op de juiste manier gebeuren. Verder kan een personeelslid langdurig ziek worden. Dit is voor veel ondernemers ingrijpend. Het werk lijdt er onder. De financiële gevolgen zijn groot, het loon moet worden doorbetaald. De re-integratieverplichtingen zijn lang niet altijd even duidelijk en overzichtelijk. Wat wordt dan van u verwacht?

Gelre Advocaten ondersteunt

Wij hebben begrip voor uw positie als ondernemer en zien het als onze taak om u te ondersteunen. Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. Het varieert van het geven van een kort telefonisch advies tot het overnemen van een dossier waarbij we voor u aan de slag gaan. Gelre Advocaten heeft vele werkgevers geholpen met re-integratieconflicten, ontslagzaken, arbeidsongevallen, demoties, reorganisaties, langdurige ziekte en het voeren van verweer tegen loonvorderingen.

Door onze ervaring in het arbeidsrecht zijn wij in staat om vragen snel te beantwoorden en problemen voortvarend op te lossen. Ons doel is altijd om dat op een voor alle partijen respectvolle manier te doen. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het arbeidsrecht is complex voor ondernemers. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocaten is deskundig in het arbeidsrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *