Gelre Advocaten deskundig in het verbintenissenrecht

Iedereen gaat dagelijks verbintenissen aan. Of u nou als particulier kleding of een auto koopt of als ondernemer een overeenkomst sluit met een handelspartner of met de eindverbruiker. Of het nu gaat over de afname van diensten of goederen, al deze handelingen vallen onder het verbintenissenrecht. Meestal gaat dat goed, maar er kan een conflict ontstaan bij de uitvoering van een overeenkomst. Gelre Advocaten kan u ondersteunen bij uw probleem. Gelre Advocaten is deskundig in het verbintenissenrecht.

Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg. Gelre Advocaten heeft een zeer ruime ervaring in het verbintenissenrecht. Of het nu gaat om een vordering wegens wanprestatie instellen of het ontbinden van de koopovereenkomst of nakoming vorderen van een overeenkomst, of een conflict over de overeengekomen prijs, wij staan u graag bij. Het maakt niet uit waar u woont of werkt, Gelre Advocaten heeft cliënten door heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Deskundig in het verbintenissenrecht

Over het algemeen geldt contractsvrijheid in ons wettelijke systeem. Dat betekent dat partijen kunnen afspreken wat zij willen (behoudens enkele uitzonderingen). De wet regelt echter wel de juridische consequenties van de gemaakte afspraken, zoals wanneer is er bijvoorbeeld sprake van wanprestatie en wanneer is een wederpartij in verzuim en wanneer kan er schadevergoeding gevorderd worden als een contractspartij de afspraken niet nakomt. Als bij een conflict niet de stappen worden ondernomen die de wet voorschrijft, kan het zijn dat u uw rechten verspeelt. Het is dus belangrijk om tijdig juridisch advies in te winnen.

Gelre Advocaten kan u ondersteunen met het geven van adviezen. Wij kunnen u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw contractspartij. Er kunnen talloze situaties zijn, waarbij deskundige hulp noodzakelijk is. Te denken valt aan het incasseren van een vordering, nakoming vorderen van een overeenkomst, een vordering instellen wegens  wanprestatie, ontbinding van een overeenkomst, de vernietiging van de gehanteerde algemene voorwaarden. Gelre Advocaten heeft vele rechtszoekenden geholpen bij het handhaven van hun rechten.

Als u contact met ons opneemt, maken wij een inschatting van uw zaak. U ontvangt een advies over de kansen en mogelijkheden in uw kwestie. Het is onze intentie om daarna te beginnen met een goed gesprek met uw wederpartij. Het doel is altijd om het probleem in onderling overleg op te lossen. Vaak lukt dat. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het verbintenissenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocaten is deskundig in het verbintenissenrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *