Advocaat overeenkomstenrecht

Iedereen gaat dagelijks vele overeenkomsten aan. U koopt als particulier bijvoorbeeld kleding, een nieuwe TV of een auto. Het kan ook zijn dat u als ondernemer een overeenkomst sluit met een handelspartner of met een klant. Of het nu gaat over de afname van goederen of diensten, al deze handelingen vallen onder het overeenkomstenrecht. We sluiten dagelijks vele overeenkomsten. Meestal gaat dat goed.

Advocaat overeenkomstenrecht

Soms kan er een conflict ontstaan bij de uitvoering of uitleg van een overeenkomst. Dit zijn doorgaans ingewikkelde discussies. De financiële belangen kunnen groot zijn. Het is daarom verstandig om deskundige hulp te zoeken, een advocaat gespecialiseerd in het overeenkomstenrecht. Gelre Advocaten is deskundig in het overeenkomstenrecht. Of het nu gaat om een vordering wegens wanprestatie of het ontbinden van een koopovereenkomst. Ook in geval van het vorderen van nakoming van een overeenkomst, of een conflict over de overeengekomen prijs. Wij staan u graag bij.

handtekening

Deskundig in het overeenkomstenrecht

In ons wettelijk systeem geldt er een contractsvrijheid. Dat betekent dat partijen, behoudens een enkele uitzondering, kunnen afspreken wat zij willen. De wet regelt echter wel de juridische gevolgen van de gemaakte afspraken. Zo regelt de wet wanneer er bijvoorbeeld sprake is van wanprestatie. Ook is geregeld wanneer een wederpartij in verzuim is en wanneer er recht bestaat op schadevergoeding. Bijvoorbeeld als de contractspartij de gemaakte afspraken niet nakomt.

Als bij een conflict niet de juiste stappen worden gezet, kan het gebeuren dat u uw rechten verspeelt. Het is dus belangrijk om tijdig advies in te winnen van een advocaat ondernemingsrecht. Gelre Advocaten kan u ondersteunen met het geven van adviezen. Wij kunnen u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw contractspartij. Er kunnen talloze situaties zijn, waarbij deskundige hulp noodzakelijk is. Te denken valt aan het incasseren van een vordering, het vorderen van nakoming van een overeenkomst, een vordering wegens wanprestatie, ontbinding van een overeenkomst, de vernietiging van de gehanteerde algemene voorwaarden. Gelre Advocaten heeft veel cliënten geholpen met hun probleem.

Gelre Advocaten werkt landelijk

De cliënten van Gelre Advocaten zijn te vinden in heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio. Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven. Er zijn cliënten, bijvoorbeeld uit het westen van het land, die mede vanwege de aantrekkelijke prijs voor Gelre Advocaten hebben gekozen. Andere cliënten hebben die keuze gebaseerd op de deskundige ondersteuning en de dienstverlenende instelling. Cliënten blijken in ieder geval zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Het overeenkomstenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Maak gebruik van een advocaat overeenkomstenrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *