Advocaat handelsrecht

Iedere ondernemer gaat dagelijks overeenkomsten aan. Of u nou een duur contract afsluit of eenmalig zaken doet. Of het nu gaat over de afname van diensten of goederen, al deze handelingen vallen onder het handelsrecht. Meestal gaat dat goed, maar er kan een conflict ontstaan bij de uitvoering van een contract met een handelspartner. Zoekt u een advocaat handelsrecht? Gelre Advocaten is deskundig in het handelsrecht.

Gelre Advocaten

Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg. Gelre Advocaten heeft een zeer ruime ervaring in het handelsrecht. Of het nu gaat om een vordering wegens wanprestatie, of het ontbinden van de koopovereenkomst. Of het vorderen van nakoming van een overeenkomst, een conflict over de overeengekomen prijs, wij staan u graag bij. Het maakt niet uit waar u woont of werkt. Gelre Advocaten heeft cliënten door heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Advocaat handelsrecht

Over het algemeen geldt er een contractsvrijheid in ons wettelijke systeem. Dat betekent dat partijen kunnen afspreken wat zij willen.  Er zijn slechts enkele uitzonderingen. De wet regelt echter wel de juridische consequenties van de gemaakte afspraken. Zo regelt de wet wanneer sprake is van wanprestatie en wanneer een wederpartij in verzuim is. Ook vloeit uit de wet voort wanneer er schadevergoeding gevorderd kan worden. Dit is bijvoorbeeld zo als een partij de afspraken niet nakomt. Als bij een conflict niet de juiste stappen worden gezet, kan het zijn dat u uw rechten verspeelt. Het is dus belangrijk om tijdig juridisch advies in te winnen.

Gelre Advocaten kan u ondersteunen met het geven van adviezen. Wij kunnen u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw wederpartij. Er kunnen talloze situaties zijn, waarbij ondersteuning door een advocaat handelsrecht van belang is. Te denken valt aan het incasseren van een vordering, nakoming vorderen van een contract, een vordering instellen wegens  wanprestatie, ontbinding van een overeenkomst, de vernietiging van de gehanteerde algemene voorwaarden. Gelre Advocaten heeft vele rechtzoekenden geholpen bij het handhaven van hun rechten. Maar ook voor advies over algemene voorwaarden of het opstellen van handelscontracten kunt u bij Gelre Advocaten terecht.

Als u contact met ons opneemt, maken wij een inschatting van uw zaak. U ontvangt een advies over de kansen en mogelijkheden in uw kwestie. Het is onze intentie om daarna te beginnen met een goed gesprek met uw wederpartij. Het doel is altijd om het probleem in onderling overleg op te lossen. Vaak lukt dat. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het handelsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Laat u ondersteunen door een advocaat handelsrecht. Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *