Gelre Advocaten deskundig in het Arbeidsrecht

Heeft u als werknemer een juridisch probleem met uw werkgever? Laat u dan bijstaan en adviseren door iemand met ervaring in het arbeidsrecht. Gelre Advocaten kan u ondersteunen bij uw probleem. Gelre Advocaten is deskundig in het arbeidsrecht.

Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg. Gelre Advocaten heeft een zeer ruime ervaring in het arbeidsrecht. Of u een contract voor bepaalde tijd heeft of voor onbepaalde tijd, of er een cao van toepassing is of niet, wij staan aan u graag bij. Het maakt niet uit waar u werkt, Gelre Advocaten heeft cliënten door heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Deskundig in het Arbeidsrecht
In het arbeidsrecht zijn de belangen vaak groot. Het gaat om uw baan, uw carrière en uw inkomen. Binnen een werkrelatie kunnen dingen soms ingewikkeld zijn of veranderen. Het is voor u als werknemer niet altijd duidelijk wat uw rechten dan zijn. De wetgever heeft een aantal zaken in de wet geregeld. Sommige van die bepalingen zijn van dwingend recht. Dat betekent dat daarvan niet mag worden afgeweken. Het is dan niet toegestaan om samen met uw werkgever afwijkende afspraken te maken. Veel werknemers zijn daarvan niet op de hoogte. Daarnaast staan er in de wet veel open normen. Voorbeelden zijn “goed werkgeverschap” of “een dringende reden”. Wat dat precies inhoudt wordt uitgemaakt in de jurisprudentie. Een goede kennis van het arbeidsrecht en de jurisprudentie is dus een must om uw rechtspositie te bepalen en u te adviseren.

Gelre Advocaten kan u als werknemer ondersteunen met het geven van adviezen. Wij kunnen u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw werkgever. Er kunnen talloze situatie zijn, waarbij deskundige hulp noodzakelijk is. Te denken valt aan een ontslag op staande voet, een conflict over de re-integratie, disfunctioneren, een reorganisatie of een loonvordering. Gelre Advocaten heeft vele werknemers geholpen met geholpen met re-integratieconflicten, ontslagzaken, arbeidsongevallen, demoties, reorganisaties, en loonvorderingen.

Als u contact met ons opneemt, maken wij een inschatting van uw zaak. U ontvangt een advies over de kansen en mogelijkheden in uw kwestie. Het is onze intentie om daarna te beginnen met een goed gesprek met uw werkgever. Het doel is altijd om het probleem in onderling overleg op te lossen. Vaak lukt dat. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het arbeidsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocaten is deskundig in het arbeidsrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *