Deskundig in het Ambtenarenrecht

Heeft u als ambtenaar een juridisch probleem met uw werkgever? Laat u dan bijstaan en adviseren door iemand met ervaring in het ambtenarenrecht. Gelre Advocaten kan u ondersteunen bij uw probleem. Gelre Advocaten is deskundig in het ambtenarenrecht.

Neem gerust contact op met ons kantoor Doesburg. Gelre Advocaten heeft een zeer ruime ervaring in het ambtenarenrecht. Of u nu bij een gemeente werkt, een provincie, een waterschap, een gemeenschappelijke regeling, één van de Ministeries of zelfstandig bestuursorgaan, Politie of Defensie, wij staan u graag bij. Het maakt niet uit waar u woont of werkt, Gelre Advocaten heeft cliënten door heel Nederland. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde regio.

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven en staat bekend als een dienstverlenend en betrokken advocatenkantoor. Cliënten blijken zeer tevreden over onze dienstverlening. Wat wij doen, doen wij goed. ‘Gewoon goed’ dus.

Gelre Advocaten: deskundig in het Ambtenarenrecht

Het ambtenarenrecht wijkt af van het gewone arbeidsrecht. Er gelden binnen het ambtenarenrecht eigen regels en procedures. Ook de rechtspraak is anders dan het gewone arbeidsrecht. Bedenk dat het veelal verplicht is termijnen veilig te stellen, door bezwaar te maken tegen besluiten of andere appellabele handelingen van overheidswerkgevers. Het is lang niet altijd duidelijk of iets aangemerkt kan worden als besluit en wat u daar tegen kan of moet doen.

Gelre Advocaten kan u ondersteunen met het geven van adviezen. Wij kunnen u bijstaan tijdens een gesprek, onderhandeling, of procedure tegen uw werkgever. Er kunnen talloze situatie zijn, waarbij deskundige hulp noodzakelijk is. Te denken valt aan een disciplinaire straf wegens plichtsverzuim. Die straffen kunnen fors zijn voor een ambtenaar. Of een ontslag vanwege een organisatiewijziging dan wel langdurige ziekte. Gelre Advocaten heeft vele ambtenaren geholpen met geholpen met re-integratiezaken, met functiewaarderingszaken, met problemen rondom arbeidsomstandigheden, met werkroosters, (straf)overplaatsingen, reorganisaties, klokkenluiders, langdurige ziekte en pensioenproblemen.

Als u contact met ons opneemt, maken wij een inschatting van uw zaak. U ontvangt een advies over de kansen en mogelijkheden in uw kwestie. Het is onze intentie om daarna te beginnen met een goed gesprek met uw werkgever. Het doel is altijd om het probleem in onderling overleg op te lossen. Vaak lukt dat. Als dat echter niet lukt, dan worden de juridische paden bewandeld.

Het ambtenarenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Uw belangen zijn groot. Gelre Advocaten is deskundig in het ambtenarenrecht! Neem gerust contact op voor meer informatie, mail info@gelre-advocaten of bel 0313 – 22 00 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *