TARIEVEN

Gelre Advocaten voor professionele dienstverlening met aantrekkelijke tarieven.

Uurtarief Gelre Advocaten

Gelre Advocaten hanteert zeer aantrekkelijke tarieven. Onze dienstverlening blijft daarom betaalbaar. Voor particulieren geldt een lager tarief dan voor ondernemers /het MKB.

Particulieren: € 175,00 excl. 21% BTW per uur

Ondernemers/ MKB: € 195,00 excl. 21% BTW per uur.

Dit uurtarief is zeer concurrerend en wordt niet verhoogd met kantoorkosten.  Onze dienstverlening en onze tarieven zijn zeer transparant. In de opdrachtbevestiging staat precies omschreven waar u aan toe bent. Wij geven u vooraf een inschatting van het aantal te besteden uren. De declaratie ontvangt u maandelijks achteraf.

Eenmalig adviesgesprek €100,00

Voor een aantrekkelijk tarief van €100,00 incl. BTW biedt Gelre Advocaten u de mogelijkheid om uw zaak inhoudelijk te laten beoordelen. Dat kan bijvoorbeeld een second opinion zijn, of een advies over een juridisch probleem. De tijdsbesteding bedraagt dan maximaal één uur.  

 

Vaste prijsafspraak

In bepaalde zaken is het mogelijk om vooraf een vaste prijsafspraak te maken. Dit is alleen mogelijk als het aantal uren bij aanvang van een zaak redelijk goed in te schatten is. Neem gerust contact op om deze mogelijkheid te bespreken.

Vergoeding advocaatskosten door rechtsbijstandsverzekering
Op grond van de rechtspraak is het mogelijk om de advocaatskosten door uw rechtsbijstandverzekeraar te laten betalen. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan bestaat doorgaans het recht op de zogenaamde ‘vrije advocaatskeuze’. U mag dan Gelre Advocaten inschakelen voor uw juridische geschil, waarbij de kosten door de verzekeraar worden betaald. Als u dat wilt, dan regelen wij dat met uw verzekeraar. Als u Gelre Advocaten inschakelt kiest u voor kwaliteit en voorkomt u dat wordt geholpen door een jurist op afstand of een onpersoonlijk callcenter.

Toevoeging door de Raad voor Rechtsbijstand
Als u een laag inkomen heeft, bestaat de mogelijkheid dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Gelre Advocaten kan voor u een toevoeging aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. In dat geval is het verstandig eerst contact op te nemen met het juridisch loket.